Klicni center +386 458 35 800

Najem apartmaja na hrvaški obali nam priporočajo tudi strokovnjaki

Dodadno: 01.09.2017

Pogosto se zgodi, da se zaradi široke palete ponudbe v povezavi s počitnikovanjem ne moremo odločiti, kam bi odšli. Za mnenje vprašamo strokovnjake, v tem primeru zaposlene v turistični agenciji. Zanimivo, da nam vedno znova in spet ponujajo dopustovanje na hrvaški obali, ker so mnenja, da ne bomo nikoli razočarani odšli od tam. Poleg tega nam povedo še, da je najem apartmaja na hrvaški obali najbolj mirna in sproščena oblika počitnikovanja.
Preberite več

Najem apartmajev na hrvaški obali se splača

Dodadno: 01.09.2017

Hrvaška je naša soseda in kljub slabim političnim odnosom, ki jih imamo že kar nekaj časa, izjemno radi zahajamo tja. V času dopustov namreč pozabimo na vso zamero, saj je ta država znana po izredno lepem morju in po neverjetnih plažah, ki jih najdemo le redkokje. Zato ni čudno, da je najem apartmajev na hrvaški obali tako priljubljena dejavnost, ki se izredno splača.
Preberite več

Počitnice na dalmatinskih otokih

Dodadno: 03.03.2016

Dalmacija in še posebej dalmatiski otoki veljajo za biser neokrnjene narave, ki se ponaša z bistro modrino morja – ta očara turiste z vsega sveta, Slovenci pa najrazličnejše destinacije predvsem zaradi geografske bližine precej dobro poznamo. Marsikdo se v Dalmacijo odpravlja vsako poletje, leta in leta, pa se je še vedno ne naužije dovolj oziroma vsakič znova odkrije kraj, kjer se lahko popolnoma preda sproščanju v toplih dneh.
Preberite več

Najem apartmajev in počitnice v Istri

Dodadno: 25.02.2016

Hrvaška Istra je geološki in kulturni biser, ki s svojo preprostostjo in zgodovinsko pestrostjo vedno znova privablja turiste, željne sprostitve in odkrivanja prvinskih kotičkov sveta. Ne glede na to, ali se odločite za bivanje v starih obmorskih mestecih z ozkimi uličicami in razkošnimi stavbami, ali na gričih, pozidanih s strnjenimi kamnitimi vasicami, vas bo Istra razvajala z zgodovinsko in kulinarično ponudbo, našli pa boste tudi obilo priložnosti za aktiven oddih.
Preberite več

Najem apartmaja na Hrvaškem

Dodadno: 25.02.2016

Hrvaška nudi nešteto možnosti za preživljanje počitnic. Obala je zelo raznolika in nudi številne možnosti preživljanja počitnic. Geografsko razdelimo hrvaško obalo na pet regij in sicer Istra, Kvarner, Severna Dalmacija, Srednja Dalmacija in Južna Dalmacija. Vsaka od naštetih regij ima svoje lepote, ki so skozi vso leto na voljo obiskovalcem in dopustnikom. V tem članku bomo govorili o najemu apartmajev in počitniških hišk na hrvaškem.
Preberite več